ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: Εκτός από τη Γουλβς μου είχαν πει και για τη Σεβίλλη

Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πήρε μεγάλη μεταγραφή στη Γουλβς τον Ιανουάριο με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται ένα εξαιρετικό ποσό που ανέρχεται γύρω στα 20.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, η απότομη διακοπή λόγω κορωνοϊού δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει άμεσα το πλούσιο ταλέντο του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ φιλοξενήθηκε στην «O’Jogo», Μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως εκτός από τη Γουλβς είχε ακούσει και για ενδιαφέρον της Σεβίλλης.

Αναλυτικά όσα είπε για εκείνη την περίοδο:

«Η μεταγραφή στη Γουλβς ήρθε με απρόσμενο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι πηγαίνοντας στην Premier League με έκανε να νιώσω άγχος, αλλά την ίδια ώρα ένιωθα πολύ ωραία στον Ολυμπιακό. Άκουσα για τη Γουλβς για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου, ενώ το ίδιο διάστημα μου είπαν και για τη Σεβίλλη. Τελικά στις 29-30 Ιανουαρίου κατέληξα στην Αγγλία.

Στη Γουλβς ήταν λες και έπρεπε να προσαρμοστώ σε πορτογαλική ομάδα. Το ίδιο ήταν και στον Ολυμπιακό. Βασικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής, διότι ποτέ δεν έπαιξα σε ομάδα που δεν είχε Πορτογάλους.

Όποιος έχει παιχνίδια στα πόδια του, είναι πιο κοντά στο να φτάσει στην κορυφή. Στον Ολυμπιακό παλεύαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παίζουμε στο Champions League. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όμως δεν κοιτάζουν τόσο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι υπάρχει ποιότητα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top