Πού κοιμήθηκε ο Γκεστράνιους; Στο Hotel California μήπως;

Όλη η «πιάτσα» στο πόδι για να μάθει που θα έμενε ο Γκεστράνιους, που θα σφυρίξει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. (Άσχετο: Το ασημί BMW είναι ωραίο αυτοκίνητο)

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Που κοιμήθηκε ο Φινλανδός διαιτητής Ματίας Γκεστάνιους χθες βράδυ; It’s a simple question, bro, μία απλή ερώτηση. Που κοιμήθηκε ο Ματίας, που θα σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ;

Δίνουμε έξι πιθανές απαντήσεις. Πρώτον, να κοιμήθηκε στην Αθήνα και να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο. Δεύτερον, να κοιμήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τρίτον, να κοιμήθηκε στο σπίτι του Βαγγέλη Γραμμένου στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Τέταρτον, ο Ματίας μπορεί να κοιμήθηκε στο σπίτι της Κωνσταντίνας Σίσκου, δικηγόρου του Ευάγγελου Γραμμένου. Που, όμως; Στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη; Πέμπτο, να μην κοιμήθηκε καθόλου, από την αγωνία του να κάνει μια σπέσιαλ διαιτησία στην Τούμπα.

Ξέρεις, bro, πόσοι άνθρωποι κινητοποιήθηκαν για να μάθουν που θα κοιμόταν χτες βράδυ ο ο Ματίας; Πολλοί. Κι «από δω» κι «από εκεί». Γιατί; Να κεράσουν ένα ποτάκι στον Ματίας ήθελαν κι οι μεν κι οι δε. Όμως, ο Ματίας δεν πίνει.

Δεν ξέρω αν τελικά βρήκαν το ξενοδοχείο ή το σπίτι που θα έμενε ο Ματίας. Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είχαν τις περισσότερες ανησυχίες και δεν έκλεισαν μάτι για το Ματίας. Μήπως, σου λένε, ο Alexis είναι γνωστός με το Ματίας.

Όπως έγραψε μόνο ο Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS, στον ΠΑΟΚ τρέμουν τον Alexis, όχι τον Τσίπρα φυσικά, με τις σχέσεις που έχεις αποκτήσει με την ευρωπαϊκή διαιτησία. Γι αυτό κι ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μην έρθει ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, που ήθελε να φέρει ο Περέιρα. Επειδή ήταν κολλητός του Alexis.

Άσχετο: H BMW, χρώματος ασημί, με ζαντολάστιχο επίσης ασημί, είναι ντιζαϊνάτο αυτοκίνητο. Μέχρι και στο Ματίας θα άρεσε, που λέει ο λόγος.

Αν, τελικά, βρήκαν που έμεινε χτες βράδυ ο Ματίας, ο Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS σηκώνει τα χέρια ψηλά. Θα δείξει απόψε. Αλλά και να τον βρήκαν, μπορεί να μην τον είδαν καν. Ο Ματίας είναι τέρας ηθικής. Ό,τι κάνει απόψε, θα είναι ανθρώπινο λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πολύτιμο γκολ του Αγκιμπού, ο αχαρακτήριστος Σκωτσέζος και το πολυσυζητημένο 3-4-3!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς και τον «απόηχο» όσων είδαμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Advertisement -