Πρεσβευτής της CAFE ο Μπόμπι Αλέν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδας, είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος. Οι δύο γονείς του είναι κωφοί και ο Γάλλος τερματοφύλακας δραστηριοποιείται φιλανθρωπικά και βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη (1/6), η CAFE, η οποία μάχεται για την πρόσβαση ανθρώπων με ειδικές ανάγκες στο ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Αλέν, ο οποίος συνεργάζεται με την Εθνική ομάδα κωφών της Γαλλίας.

Ο 29χρονος (28/11/1991) τερματοφύλακας της Έρεμπρο, ο οποίος γνωρίζει άριστα τη νοηματική γλώσσα, θα αποτελέσει πρεσβευτή της οργάνωσης CAFE (Centre for Access to Football in Europe), δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα γίνω πρεσβευτής της CAFE, η δουλειάς της οποίας είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση ότι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να απολαμβάνουν τον αθλητισμό μαζί με τους συνοπαδούς τους».

Η σχετική ανάρτηση της CAFE στο Twitter:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -