Προολυμπιακό: Θετικός ο Καναδάς στη διεξαγωγή, όχι όμως και στη συμμετοχή του

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η Ομοσπονδία μπάσκετ του Καναδά έχει πάρει την απόφαση να μην διεξάγει το προολυμπιακό τουρνουά, λόγω της απειλής του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια, οι Καναδοί έβγαλαν νέα ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να αναλάβουν τη διοργάνωση, μόνο όταν οι αθλητές και όλοι εμπλεκόμενοι στις Εθνικές ομάδες όλων των χωρών, μπορούν να είναι σίγουροι για την υγεία και την ασφάλειά τους. Θυμίζουμε πως η Εθνική υπό κανονικές συνθήκες πρόκειται να αγωνιστεί στη Βικτόρια, με την Εθνική του Καναδά όμως να μην είναι θετική στη συμμετοχή της.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία αναφέρει: «Η Ομοσπονδία μπάσκετ του Καναδά, στηρίζει την απόφαση που πάρθηκε χθες βράδυ, από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας. Οι αθλητές μας θεωρούνται από πολλούς πρότυπα και θα τους βάζαμε σε δύσκολη θέση αν τους ζητούσαμε να προπονηθούν και να αγωνιστούν τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της τονίζεται ότι: «Το τουρνουά θα διεξαχθεί μόνο μια περίοδο που η υγεία και η ασφάλεια όλων των αθλητών, παικτών, διαιτητών, βοηθών, εθελοντών και θεατών μπορεί να διασφαλιστεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -