Ράπτης για Πετρούνια: Έχει ανακάμψει πλήρως

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Το παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης του Κότμπους δεν χάρισε στον Λευτέρη Πετρούνια την πρωτιά (2ος με 15,866 β.), αλλά τον επανέφερε στο βάθρο των νικητών και θα τον βάλει στην αφετηρία του 2020 με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και με την πίστη ότι η Ολυμπιακή πρόκριση θα γίνει, τελικά, δική του.

«Η σημερινή εμφάνιση του Λευτέρη πάνω στους κρίκους ήταν καλύτερη από όλες τις προηγούμενες φετινές. Ωστόσο, είχε δέκατα λόγω μίας ίωσης, είχε πρόβλημα με τις ανάσες του και στην έξοδο κατέρρευσε, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί σωστά. Στον προκριματικό είχε τέλεια έξοδο και αν την επαναλάμβανε θα ξεπερνούσε τους 15,300 βαθμούς αυτή τη φορά, αλλά με τα «αν» δεν αλλάζει κάτι. Ο Κινέζος είναι εξαιρετικός αντίπαλος, είχε μικρότερη μείωση για το βήμα που έκανε στην έξοδο και κέρδισε τον αγώνα», τόνισε ο προπονητής του 28χρονου σπεσιαλίστα των κρίκων, Δημήτρης Ράφτης, ο οποίος υπογράμμισε επίσης:

«Το σημαντικό είναι ότι ο Λευτέρης έχει ανακάμψει, ότι ο χειρουργημένος ώμος του είναι καλά. Θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε στις προπονήσεις μέχρι τους επόμενους αγώνες, στους οποίους ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να πάει καλύτερα προετοιμασμένος, στο 100% των δυνατοτήτων του, γιατί εδώ ήρθε σχεδόν απροπόνητος. Μέσα στο 2019 δεν μας πήγε τίποτε καλά, αλλά το 2020 θα είναι διαφορετική χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -