ΝΒΑ

Ρίβερς για Χάρελ: Θα είμαστε εδώ και με ανοιχτές αγκάλες, όταν έρθει

Ρίβερς

Ο Ντοκ Ρίβερς μετά από τη νίκη των Κλίπερς επί Πέλικανς αναφέρθηκε στον Μόντρελζ Χάρελ, αλλά και στο πότε θα επιστρέψει, τονίζοντας ότι αυτό θα γίνει μόνο όταν νιώσει έτοιμος ο ίδιος.

Ο Χάρελ έχασε πρόσφατα τη γιαγιά του και έφυγε από τη φούσκα του Ορλάντο, για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Συγκεκριμένα είπε:

«Όλοι με ρωτούν πότε γυρίζει ο Τρεζ και η απάντηση είναι η ίδια. Όταν θα είναι έτοιμος, θα επιστρέψει. Δεν μπορείς να παίξεις, αν δεν είσαι πνευματικά καλά και συναισθηματικά φορτισμένος. Η γιαγιά του ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Το μόνο που τού είπα ήταν πως τον αγαπάω και να πάρει το χρόνο του. Θα είμαστε εδώ και με ανοιχτές αγκάλες, όταν έρθει».

Ο Χάρελ είδε το σχόλιό του και έγραψε σε insta stories: «Σε αγαπώ, οικογένειά μου. Θα σε δω σύντομα», ενώ σε κάποια stories νωρίτερα είχε γράψει για τη γιαγιά του:

«Δεν ξέρω πως νιώθω. Νιώθω άδειος. Ήσουν η βασίλισσά μου, η καλύτερή μου φίλη, το φως στο σκοτάδι μου. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγεις από το πλευρό μου. Δεν ξέρω πως θα νιώσω καλά, αλλά πρέπει να το κάνω κάπως. Η απώλειά σου δεν θα κάνει καμία ημέρα ευκολότερη»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top