ΒΟΛΕΪ

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στον Άγιο Θωμά

Κλήση σε απολογία από την Αθλητική Δικαστή δέχθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί του στο πρόσφατο ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή, 15/11/2019 και ώρα 12.00:

-Το σωματείο «ΑΕΚ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΕΚ της 05.04.2019 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (Α` Ημιτελικός-Final Four).

-Το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ της 02.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Επίσης, η Αθλητική Δικαστής καλεί τα σωματεία «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» και «ΧΑΝΘ» για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε το σωματείο «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» κατά του κύρους του αγώνα ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΧΑΝΘ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 03.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της PreLeague Γυναικών.

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή, 22/11/2019 και ώρα 11.00:

-Το σωματείο «ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» και τον πετοσφαιριστή του ΠΡΩΪΟ Ι. για ανάρμοστη συμπεριφορά του στον αγώνα ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ της 30.03.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης η Αθλητική Δικαστής καλεί τα εξής σωματεία:

-«ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

-«ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Σχετικά Άρθρα

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top