Σφιντέρσκι: Ήμουν κοντά στην Ουνιόν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει με λίγα χρήματα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο και στάθηκε στο ενδιαφέρον τόσο της Μπολόνια, όσο και της Ουνιόν Βερολίνου, εξηγώντας ότι ο Δικέφαλος ήταν ο λόγο που δεν προχώρησε η μεταγραφή του με την τελευταία.

Για την ακρίβεια, ο Πολωνός επιθετικός στις δηλώσεις που έκανε σε μέσο της χώρας του, τόνισε ότι τα ποσά που ζητάει ο ΠΑΟΚ είναι απαγορευτικά για πολλές ομάδες.

«Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα οικονομικό όριο και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σφιντέρσκι και πρόσθεσε:

«Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά η μεταγραφή χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιόν, πιο κοντά απ’ όσο στην Μπολόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -