ΝΒΑ

Σίλβερ για κορωνοϊό: Σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων, ίσως χρειαστεί να διακόψουμε τη σεζόν

Σίλβερ

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να αυξάνονται στις ΗΠΑ και μερικές ομάδες να κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους λόγω των κρουσμάτων, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ παραμένει «αρκετά σίγουρος» για το σχέδιο της λίγκας να ξαναρχίσει με ασφάλεια το πρωτάθλημα, αλλά παραδέχεται ότι ενδεχόμενη «αξιοσημείωτη εξάπλωση» του ιού στην κοινότητα του ΝΒΑ θα μπορούσε να οδηγήσει σε οριστική διακοπή.

Ο Σίλβερ όταν ρωτήθηκε από το «TIME 100 Talks» αν υπάρχει η πιθανότητα να μην ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπως είχε προγραμματιστεί λόγω της αύξησης των περιπτώσεων του κορωνοϊού ή εάν το πλάνο θα συνεχιστεί κανονικά, είπε:

«Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι θα συνιστούσε “αξιοσημείωτη εξάπλωση”. Ο κορωνοϊός μας δίδαξε ότι είναι απρόβλεπτος. Έχουμε ένα πάνελ γιατρών, επιστημόνων και ειδικών που εργάζονται μαζί μας. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top