Σημαιοφορίδης: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στο CAS, πώς να επιβληθεί ποινή του χρόνου;

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης φιλοξενήθηκε (για ακόμα μία φορά) στον ρ/σ Metropolis 95,5 και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας.

Ο ίδιος αισθάνθηκε… δικαιωμένος για την πρόβλεψη του και υποστήριξε πως πλέον δεν γίνεται να επιβληθεί ποινή στον Δικέφαλο που «κέρδισε στο CAS σε νομικό επίπεδο».

«Η απόφαση του CAS με δικαίωσε απόλυτα, από τον Απρίλιο είχα πει πως η πιθανότερη και πιο δίκαιη απόφαση είναι αυτή. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση που για πρώτη φορά εκδίκασε το CAS. Είναι μια νίκη του ΠΑΟΚ στο νομικό επίπεδο. Δεν μπορεί μια τόσο σοβαρή απόφαση να μην κριθεί στην ουσία. Αν ήταν δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ θα είχαμε λύσει και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε τίποτα άλλο από το αυτονόητο, να κριθεί στην ουσία. Θα πρέπει όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου να αποφεύγουν να διορίζουν πρόσωπα γιατί είναι μια καταστροφή στον χώρο απονομής δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο. Το θέμα με την Πειθαρχική Επιτροπή θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει ήδη ακόμη και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας. Οι διατάξεις για την επιβολή ποινών μιλούν για την χρονιά που έγινε η πράξη, άρα πως θα επιβληθεί ποινή την επόμενη χρονιά;», αναρωτήθηκε ο κ. Σημαιοφορίδης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -