Σημαιοφορίδης: Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να καταγγείλει τη Μαρούπα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 όπου και αναφέρθηκε στα όσα υποστήριξε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «έπρεπε να προχωρήσει σε καταγγελία, ενώ η ΕΕΑ θα έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση της».

Μαρούπα: «Ανακωχή Σαββίδη – Μαρινάκη, όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Ιβάν αγόρασε την Ξάνθη είναι ανόητος»

«Εγώ εξεπλάγην από την τοποθέτηση της κ. Μαρούπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή διαφωνούμε με μία απόφαση πρέπει να εκφραζόμαστε με τέτοιο τρόπο κατά των οργάνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η Επιτροπή αποτελείται από εν ενεργεία δικαστές και μάλιστα εφέτες. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρξει διαδικασία αυτεπάγγελτα από τους ίδιους τους δικαστές, αλλά και την ΕΠΟ γιατί είναι μία Επιτροπή που λειτουργεί στα πλαίσια της Ομοσπονδίας.

Αφού υπάρχει μία αδράνεια, τότε ο ΠΑΟΚ που έχει εμπλακεί και έχει υποστεί ό,τι έχει υποστεί, θα μπορούσε να κάνει μία καταγγελία που θα αποτελέσει το έναυσμα για όλους αυτούς. Θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Θα έπρεπε να υπάρξει αντίδραση και από την ΕΕΑ, γιατί η κ. Μαρούπα μιλάει για τον εαυτό της ή αυτά που λέει αντανακλούν και στην ΕΕΑ; Θα πρέπει να διαχωρίσουν και αυτοί την θέση τους. Αφού αυτεπάγγελτα δεν προβαίνουν σε ενέργειες θα πρέπει να προκληθούν από τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -