ΟΦΗ

Σίμος: Δεν έχουμε άγχος ούτε τώρα, όπως και όλη τη χρονιά

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε για την επικείμενη επανέναρξη των πλέι οφ, σχολίασε το γεγονός πως θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο μετά από 97 ημέρες και υποστήριξε πως δεν υπάρχει άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ιδιαίτερο, περίεργο και παράξενο να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά από 97 ημέρες, αλλά προσπαθούμε και πρέπει να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Πάντα προσεκτικά προκειμένου είμαστε απόλυτα υγιείς και να έχουμε την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσαμε βάσει εποχής και συνθηκών.

Πρέπει να διαχειριστούμε ώριμα τα παιχνίδια. Εμείς δεν είχαμε άγχος όλη τη χρονιά, πόσο μάλλον τώρα. Γενικά, εμάς η λέξη άγχος δεν μας ταιριάζει και πολύ. Σίγουρα έχουμε προσδοκίες, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτά τα 10 παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από έναν αγώνα.

Ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έδρα του Άρη και το ίδιο θα συμβεί και στα πλέι οφ. Μακάρι να τα πάμε εξίσου καλά με τότε. Τώρα, το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο ενόψει και της επόμενης σεζόν».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top