Ειδήσεις

Σοκ από την επίθεση 100 οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

Αστυνομία Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

Μετά τα ντου εναντίον γυναικόπαιδων και ΑμεΑ σε πισίνες, κάποιοι σκέφτηκαν να τερματίσουν την πίστα του εγκληματικής ηλιθιότητας. Περίπου 100 κρετίνοι που, σύμφωνα με μαρτυρίες έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη που εδρεύει στα ΤΕΦΑΑ, την ώρα που η Κ-16 έπαιζε φιλικό με το Πολυδένδρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο πρόσωπο (με σιδερολοστό!) ο υπεύθυνος της Σχολής Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Χοχλάκης, καθώς και ο γιος του. Η ομάδα των ταραξιών αφού εκφόβισε τους νεαρούς παίκτες, αφαίρεσε από τους τρομοκρατημένους εφήβους φανέλες και άλλα είδη με το έμβλημα του Ολυμπιακού. Κατά πάσα πιθανότητα, τα λάφυρα θα εμφανιστούν κάποια στιγμή σε φωτογραφίες στα social media, ως δείγμα «μαγκιάς».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Χοχλάκης έδωσε ήδη κατάθεση στην Αστυνομία και πάει στο νοσοκομείο. Παράλληλα ενημερώθηκε το τμήμα Αθλητικής Βίας, το οποίο βεβαίως υπάρχει ως απλή αναφορά. Διότι θα είναι γραφικός όποιος υποστηρίξει ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για τον συγκεκριμένο λόγο και δικαιολογούν έστω και το 1/10 του μισθού τους.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top