Σοκ σε Μπενφίκα και Σάντα Κλάρα: Έρευνες για φορολογική απάτη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σε περιπέτειες φέρεται να έχουν μπλέξει Μπενφίκα και Σάντα Κλάρα, μιας και η δικαστική αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία των συλλόγων για έλεγχο σε στοιχεία και να κάνουν έρευνες γύρω από τις υποθέσεις φοροαπαλλαγών, πλαστογραφήσεων και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει τρεις παίκτες από τη Λιβύη, οι οποίοι κατηγορούνται με τα παραπάνω εγκλήματα.

Πρόκειται για τον αριστερό εξτρέμ Χάμντου Ελουνί, τον αμυντικό μέσο Μοχάμεντ Αλ Γκάντι και τον επιθετικό μέσο Μουάιτ Ελάφι.

Και οι τρεις παίκτες πέρασαν από την Σάντα Κλάρα, με τον Ελουνί να παίρνει μεταγραφή στην Μπενφίκα το 2016, με τον παίκτη από Λιβύη να πληρώνει τον δανεισμό του στην Τσάβες και την επόμενη σεζόν να παραχωρείται χωρίς κάποιο κόστος.

Οι αρχές της χώρας ερευνούν υποθέσεις φορολογικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογράφησης εγγράφων, οικονομικής συμμετοχής στις επιχειρήσεις και αδικαιολόγητης λήψης πλεονεκτημάτων.

Ωστόσο, οι έρευνες δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς θα εξεταστούν οι Βιτόρια Σετούμπαλ, Μαρίτιμο, Άβες και Πάκος Φερέιρα, για τα ίδια εγκλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -