Σοκαρισμένος ο Μαντσίνι από το κονβόι των θυμάτων του κορωνοϊού

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δήλωσε σοκαρισμένος από τις εικόνες του κονβόι των στρατιωτικών οχημάτων, που μετέφερε τα εκατοντάδες θύματα της πανδημίας του covid – 19 στο Μπέργκαμο, ενώ απέφυγε να πάρει θέση για το μέλλον της Serie A.

«Ήταν σαν να δέχεσαι δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Είμαι σοκαρισμένος από την κατάσταση στη Λομβαρδία, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.Στεναχωρήθηκα όταν αναβλήθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες όπως στο Μπέργκαμο τα ξεχνάς όλα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Το ξεχνάμε όλοι,αλλά ήρθε ο ιός να μας το θυμίσει με βάρβαρο τρόπο».

Για το μέλλον της Serie A: «Δεν ξέρω τι θα γίνει και ούτε υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως μπορεί να κάνει προβλέψεις. Κι εγώ συνέχιζα το σχεδιασμό μου για το EURO και τώρα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορούσε να είναι προετοιμασμένος για τέτοιες σκληρές εικόνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -