Σταυρόπουλος: Δαφορετικά τα πράγματα εδώ από ότι στην Ελλάδα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για τη ζωή του στην Ιταλία, τον κορωνοϊό αλλά και τον αθλητικό πολιτισμό που έχει βρει στη γειτονική μας χώρα.

Ο GM της Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM και επισήμανε το πόσο έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός το μπάσκετ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ιταλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το Super Copa: «Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ελλάδα. Εδώ δεν παίρνουν το κύπελλο σπίτι τους (γέλια)».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Επί δυόμιση μήνες ήμουν κλεισμένος στο σπίτι και άκουγα μόνο σειρήνες από ασθενοφόρα, ωστόσο πλέον όλα πάνε πολύ καλύτερα».

Για το γεγονός πως η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει τα γήπεδα και να υπάρχει παρουσία μέχρι 1.000 φιλάθλων, ενώ στα κλειστά μέχρι 700, είπε: «Ο κόσμος πειθαρχεί πάρα πολύ και κανείς δεν παρανομεί. Γίνονται όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες για να διεξαχθούν οι αγώνες».

Ακούστε τα όσα είπε:

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ OVER FM

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ OVER FM

Posted by Overfm 104.9 on Monday, September 21, 2020

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -