Στον δρόμο που χάραξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρες σελίδες «έσβησαν» από το facebook τη χθεσινή μέρα!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Πριν από μερικές δεκαετίες, όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είχε ακόμη πάρει την εξουσία, φοριόταν πολύ το τσιτάτο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Απ’ ό,τι φαίνεται, κάτι αντίστοιχο ισχύει στο ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: εκτός από… σύμμαχοι, οι δυο δικέφαλοι φαίνεται ότι ασπάζονται και τις ίδιες απόψεις όσον αφορά τη διαχείριση των social media.

 

Πριν από λίγο καιρό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε ρεζίλι των σκυλιών όταν το FWS αποκάλυψε ότι διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του τελευταίου πενθημέρου αμέσως μετά το ανελέητο κράξιμο των οπαδών της για το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έμπαιναν μαζικά στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook και τα όσα έγραφε η πλειοψηφία τους ήταν ακατάλληλα για ανηλίκους. Η σκληρότατη κριτική προς τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος παραμένει… έγκλειστος σε κάποια περιοχή του μαγευτικού Ροστόφ) δεν ήταν αρεστή και με δεδομένο πως ήταν αδύνατον να διαγράψει κάποιος ένα προς ένα τα εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες σχόλια, προτιμήθηκε η λύση της απόλυτης εξαφάνισης!

Απίστευτο: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέγραψε το τελευταίο πενθήμερο από το facebook! (pics)

Μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, η ΠΑΕ ΑΕΚ – προς τιμήν της – δεν είχε διαγράψει ούτε τις σχετικές αναρτήσεις της, αλλά ούτε και τα χιλιάδες σχόλια που τις συνόδευαν, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

ΠΑΕ ΑΕΚ facebook συγγνώμη Ολυμπιακός 1-5Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για κάποιες κιτρινόμαυρες ειδησεογραφικές σελίδες και μάλιστα από τις δημοφιλέστερες του είδους. Όποιοι λοιπόν μπήκαν το πρωί της Δευτέρας με διάθεση να… συνεχίσουν το κράξιμο ή απλώς να πουν τη δική τους γνώμη για τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτε που να θυμίζει τα όσα έγιναν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Από την ανάρτηση για την άφιξη του πούλμαν της ΑΕΚ μεσολαβεί… σκοτάδι και μετά τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ίσως αυτός τελικά να είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλες τις δύσκολες καταστάσεις στην ΑΕΚ, επίσημοι και… ανεπίσημοι. Στην τελική, αφού μπορούν να διαγράφονται εκατομμύρια χρεών, γιατί να μη γίνεται το ίδιο και με τον εξάψαλμο των social media;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -