«Συμμαχία Μαρινάκη με Σαββίδη»; No way, bro…

O «προδομένος από τον Τίγρη» Σαββίδης έριξε «γέφυρα» στον Μαρινάκη, αποκαλύπτει ο Thomas Shelby των PEAKY BLINDERS

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Well, bro, βούιξε η πιάτσα. Μαρινάκης και Σαββίδης τα βρήκαν με «γέφυρα». Τα ξαναβρήκαν, δηλαδή, γιατί τα είχαν βρει και το Φεβρουάριο του ’17 πρώτη φορά. Στις 2 Μαρτίου του ’17, τα ξαναχάλασαν γιατί ο Παππάς δεν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο κύπελλο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στη ρεβάνς, bro.

Γιατί, όμως, τα βρήκαν πάλι, Μαρινάκης και Σαββίδης; Listen to me, bro. Γιατί ο Σαββίδης αισθάνεται προδομένος από το Μελισσανίδη. Μαζί ξεκίνησαν την fookin consolidation, bro, την εξυγίανση και in the end of the day, ο Τίγρης τον πούλησε και του άρπαξε το πρωτάθλημα με τον Κομίνη και τον Ποντίκη. Αυτά γράφτηκαν στον Τύπο. Κι επειδή γράφτηκαν στον Τύπο, πάει να πει ότι είναι και αλήθεια; I don’t think so, bro.

Well, bro, to the point. Ποιος τα βρήκε με ποιον, αν τα βρήκαν; Ο Σαββίδης με το Μαρινάκη ή ο Μαρινάκης με το Σαββίδη; Ποιος έριξε πρώτος την άγκυρα; Ο Ιβάν ή ο Βαγγέλης; Ποιος έκανε το πρώτο βήμα; Είναι αλήθεια ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Χατζημαρινάκη για την προεδρεία της ΕΠΣ Έβρου και κατάφεραν να τον βγάλουν.

Άλλη αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός κατέβασε τον Μπαταγιάννη για πρόεδρο της Super League κι ο ΠΑΟΚ ψήφισε λευκό. Γιατί δεν κατέβασε δικό του υποψήφιο κι άφησε το Μαρινάκη να παίξει μόνος του; Γιατί δεν κόντραρε; Ο Μελισσανίδης, bro, ανθίστηκε την δουλειά και δεν κατέβασε τον Καϊμακάμη. Ο Μάκης Γκαγκάτσης έριξε λευκό για «ξεκάρφωμα», μη το μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ και μείνει thunderstruck, κεραυνόπληκτος, bro.

Ο Ιβάν ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα, bro. Αυτός έριξε τις γέφυρες. Γιατί; Διότι o Μαρινάκης δεν του πούλησε αγάπες και λουλούδια του Ιβάν, όπως ο Τίγρης και στο τέλος του άρπαξε το πρωτάθλημα. As they say in Salonica, Ivan knows the game now. Ξέρει το παιχνίδι, bro.

Και δεν είναι μόνο αυτό, bro. Ο Σαββίδης στροφάρει σιγά – σιγά από το ΣΥΡΙΖΑ. Τα Μέσα που τον στηρίζουν, τα χώνουν στον Κοντονή και τον Βασιλειάδη. Τυχαίο; Of course, not, bro. Μέχρι το Ζαγοράκη θέλει να κατεβάσει για δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη. Κι ο Ζαγοράκης είναι με τη ΝΔ.

Ο Ιβάν είναι άνθρωπος της πιάτσας. Ξέρει πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, ξέρει και τι θα γίνει αύριο, που ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψάχνει να βρει κανέναν σταυρό στις εκλογές, ειδικά στη Μακεδονία. The tables are turned, bro. Γι αυτό έριξε τις γέφυρες στο Μαρινάκη.

Κι ο Μαρινάκης; Τι θα κάνει ο Μαρινάκης, bro; Επειδή ο Σαββίδης του ζητάει βοήθεια, θα τη δώσει; Θα περπατήσει επάνω στη γέφυρα του Σαββίδη; No way, bro. Ο Μαρινάκης αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Και μόνος του. Ούτε τον καφέ του δεν πρόλαβε και τελειώσει στη Super League κι ο Μπαταγιάννης βγήκε πρόεδρος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -