«Ταξιδεύει στη Βραζιλία για τη Φορταλέζα ένας από τους γιους του Ιβάν Σαββίδη»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Έντονος… καπνός δημιουργήθηκε με τα διαδοχικά δημοσιεύματα στη Βραζιλία που θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να σχεδιάζει να επενδύσει σε μια ομάδα και από ότι φαίνεται σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Μια ομάδα δικηγόρων θα μελετήσει τη νομοθεσία της Βραζιλίας για να υποδείξει το αν είναι δυνατό να γίνει η επένδυση. Αρχικά, ο στόχος είναι η απόκτηση της Φορταλέζα, ωστόσο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, εξετάζονται άλλες μορφές εταιρικής σχέσης. Αν η φορολογική έγκριση είναι θετική, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, σκοπεύει να επισκεφθεί τα γραφεία της Φορταλέζα μέσα στον Φεβρουάριο για να δει το επίπεδο της υποδομής των υποδομών και να εντείνει τις επαφές», αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της γνωστής Globoesporte.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως τον επόμενο μήνα ένας εκ των δύο γιων του Ιβάν Σαββίδη θα ταξιδέψει μαζί ατζέντηδες στη Βραζιλία για να εξετάσει το νομικό κομμάτι της υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -