Τέμπας: Με το 70% του κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Χαβιέρ Τέμπας, αναφέρθηκε στην επιστροφή του φίλαθλου κοινού στα γήπεδα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως από την επόμενη σεζόν το 70% των σταδίων θα «σφύζει» από ζωή.

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που εμβολιάζονται καθημερινά, με την κανονικότητα να επιστρέφει σταδιακά στις ζωές μας. Όπως είναι λογικό στους ίδιους ρυθμούς κινείται και ο ποδοσφαιρικός κόσμος, ο οποίος έχει δει τους πρώτους φιλάθλους να επιστρέφουν στα γήπεδα.

Ο πρόεδρος της La Liga διαβεβαίωσε στο φόρουμ «EFE Sport Business Days» την Πέμπτη (17/6) ότι η πρόοδος του εμβολιασμού στην Ισπανία τούς επιτρέπει να είναι πιο αισιόδοξοι, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ πιθανό η σεζόν θα ξεκινήσει με «70% κατά μέσο όρο του κοινού στα γήπεδα».

«Όλα εξαρτώνται από τις υγειονομικές αρχές και την εξέλιξη της πανδημίας. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι, η κατάσταση δεν είναι η ίδια με αυτή που βρήκαμε στην αρχή της περασμένης σεζόν ή των περασμένων Χριστουγέννων. Υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Τον Αύγουστο που θα ξεκινήσουμε, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, θα έχει εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού. Βασίζουμε τα σχέδιά μας σε αυτό και θα είμαστε πιο αισιόδοξοι. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε πάνω από το 70% κατά μέσο όρο του κοινού στα γήπεδα την επόμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -