Θεοδωρακόπουλος: Προκαλούμε τον Κλάτενμπεργκ να μας φέρει στοιχεία

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αναφέρθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τις δηλώσεις του περί δωροδοκίας δημοσιογράφων από διαιτητές, ζητώντας από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενά του, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θα απευθυνθεί και στη διεθνή ένωση δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Όταν το άκουσα δεν το πίστευα. Δεν φανταζόμουν ότι ένας άνθρωπος σε μια τόσο υπεύθυνη θέση που παίρνει τόσα λεφτά βγαίνει και λέει στους διαιτητές, αν ισχύουν, όλα αυτά, για τους δημοσιογράφους.

Μου κάνει εντύπωση, ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του κλάδου δε χωράει. Στο δελτίο τύπου του ζητάμε να ανακαλέσει ή να μας πει τι γίνεται. Να φέρει στοιχεία για τις έκνομες αυτές πράξεις.

Θα πει «έχω αυτά τα στοιχεία» εμείς θα παρέμβουμε και θα είμαστε πιο σκληροί. Έριξε μια φωτοβολίδα και περιμένουμε. Μας λέει ότι οι διαιτητές δωροδοκήσαν δημοσιογράφους. Περιμένουμε τις κινήσεις του. Εμείς βγήκαμε και τον προκαλούμε να μας πει τι γίνεται. Να μας πει για να πάρουμε μέτρα.

Δε θα το αφήσουμε, είναι σημαντικό θέμα. Θα κάνουμε ενέργειες και στη διεθνή ένωση δημοσιογράφων. Έχουμε τηλεδιάσκεψη όλων των συνδέσμων αθλητικού τύπου της Ευρώπης. Ο καθένας θα ακούσει τι γίνεται στην κάθε χώρα. Θα το μεταφέρουμε και εκεί. Τη Δευτέρα θα φανεί αν υπάρχει επαρκής χρόνος για απάντηση. Σημασία έχει ότι δεν μπορούν να παίζουν με εμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -