Την Κυριακή η «πρώτη» του Παναιτωλικού

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 1η Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Emileon στις 19:00. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι ο Λουίτζι Τσέναμο θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 1 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας και προπόνηση στο Emileon στις 7.00 το απόγευμα. Θα πάρουν μέρος οι ποδοσφαιριστές: Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Κόκκορης, Αγρόδημος, που εντάχθηκαν πρόσφατα στην ομάδα μας. Ο Έρικσον θα επιστρέψει στο Αγρίνιο την Τρίτη. Όπως έχει ανακοινωθεί, στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20: Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Ο Λουίτζι Τσέναμο αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο, στο οποίο επικεφαλής παραμένει ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, με συνεργάτες τον Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός), τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής) και τον Αντώνη Τσάτσο (γυμναστής).

Από τη Δευτέρα, παράλληλα με τις προπονήσεις, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (από 16 έως 29 Ιουλίου), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα, το θέμα είναι να ενεργήσουν πριν την κυβέρνηση…

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τις διεθνείς ομοσπονδίες «που τα ξέρουν όλα» αλλά προς το παρόν προσπαθούν να γιατροπορέψουν τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασπιρίνες
- Advertisement -