Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Διαθεσόπουλου

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος αποτελεί παρελθόν από την Ηγεσία της ΚΟΕ, καθώς από τη Δευτέρα (29/3) ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μετά τις εκλογές που έγιναν.

Ο απερχόμενος και επί Τιμή Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε, την Τρίτη (30/3), την ακόλουθη δήλωση, δίνοντας τις καλύτερες ευχές του στη νέα Ηγεσία της Ομοσπονδίας:

«Από χτες (29/3) στην ΚΟΕ, υπάρχει μια νέα εκλεγμένη Διοίκηση.

Εύχομαι ολόψυχα, τόσο στον Πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, όσο και τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οργάνων της ΚΟΕ, καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, με σύνεση και εργατικότητα να κάνουν κατάθεση ψυχής τους, ώστε η ΚΟΕ να παραμείνει όπως τώρα Κορυφαία Ομοσπονδία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες συνεργάτες μου στα Δ.Σ και τα υπόλοιπα Όργανα της ΚΟΕ όλα αυτά τα χρόνια που ηγήθηκα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης όλους τους υπαλλήλους, συνεργάτες προπονητές, τεχνικούς συμβούλους και επιστημονικό προσωπικό, οι οποίοι με την τεράστια προσπάθεια και γνώση τους, συνέβαλαν ώστε η ΚΟΕ να είναι η Κορυφαία Ομοσπονδία, σε επίπεδο δράσης και αναφοράς της.

Εύχομαι στα Σωματεία μας Καλή Τύχη, να είναι ενεργά και συμπαραστάτες σ’ όλα τα επίπεδα της Ομοσπονδίας μας.

Την επόμενη ημέρα, νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός και προς την ίδια κατεύθυνση.

Καλή τύχη, καλή συνέχεια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του χώρου μας.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που μου έδωσαν το δικαίωμα και μου έκαναν την τιμή να πορευτώ αυτό το όμορφο και σημαντικό ταξίδι της ζωής μου, επί σειρά χρόνων.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ επίσης σ’ όλους σας, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πάνω απ’ όλα να έχετε Υγεία.

Με αγάπη

Δημήτρης Διαθεσόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

EURO 2020: O ANT1 έχει χάσει την μπάλα από την πρεμιέρα κιόλας…

Από την έλλειψη χρονομέτρου και σκορ στην πρεμιέρα μέχρι τις ελαφρώς... σεξιστικούλες διαφημίσεις γνωστής στοιχηματικής εταιρίας και από εκεί στην «εξαφάνιση» της επανέναρξης του Δανία - Φινλανδία, τα φάουλ του ANT1 είναι απανωτά
- Advertisement -