Το… περιβραχιόνιο του Ρονάλντο ίσως σώσει τη ζωή ενός μικρού παιδιού!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Είναι από τις φορές που λες «πάλι καλά που δεν μέτρησε…»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμη ωρύεται για το γκολ – φάντασμα που πέτυχε κόντρα στην Σερβία αλλά ποτέ δεν κατοχυρώθηκε από τον βοηθό, ωστόσο θεωρούμε ότι και ο ίδιος θα αναθεωρήσει τώρα που βλέπει ότι το περιβραχιόνιο που πέταξε από την οργή του λίγο μετά το διαιτητικό λάθος ίσως σώζει τη ζωή ενός μικρού παιδιού στη Σερβία.

Ένας εργαζόμενος του γηπέδου είχε την οξυδέρκεια, λίγο μετά τη λήξη εκείνου του επεισοδιακού αγώνα, να μαζέψει το «χρυσό» περιβραχιόνιο του Κριστιάνο και να το βάλει σε δημοπρασία, ώστε τα χρήματα να καταλήξουν για την εγχείρηση ενός μωρού 6 μηνών στην γειτονική χώρα.

Μετά από συνολικά 408 προσφορές, το πολύτιμο «κειμήλιο» πωλήθηκε για 63.735 ευρώ! Τα χρήματα από τον πλειοδότη θα δοθούν για την ενίσχυση του μικρού Γκαβρίλ Τζούρτζεβιτς από το Κραγκούγεβατς, που πάσχει από μυϊκή ατροφία στη σπονδυλική στήλη και χρειάζονται συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Μετά και από αυτήν την ανθρώπινη κίνηση, ευχόμαστε να βρεθούν το συντομότερο ώστε ο μικρός να μεγαλώσει και να θυμάται ότι στα πρώτα του χρόνια ο Ρονάλντο -δίχως να το γνωρίζει- του έσωσε τη ζωή…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα «αστέρια της ΚΕΔ» Μάνος, Σώμος και Κορομηλάς στην… προετοιμασία της εθνικής!

Ο Insider γράφει για τους ξεκαρδιστικούς χειρισμούς των έκπτωτων της ΕΟΚ, που όρισαν την ίδια διαιτητική τριάδα στα ματς της εθνικής στο Ακρόπολις, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50-50: «50 υπέρ μας και 50 εναντίον των αντιπάλων μας»
- Advertisement -