Τσαγκρώνης: Η αστυνομία δεν λέει όχι στις εκλογές, εξαρτάται από το τι θέλουν οι κ.κ. Φασούλας, Λιόλιος

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, πήρε θέση για το θέμα της ματαίωσης των περιβόητων εκλογών της ΕΟΚ στη Λεωφόρο, κάνοντας λόγο για νομιμότητα και σχεδική άδεια της αστυνομίας, που σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν έχει θέμα στο να διεξαχθούν οι εκλογές, ο καθένας ερμηνεύει όπως θέλει την ανακοίνωση της.».

Επιπλέον ο Τσαγκρώνης έδωσε άλλοθι στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας ότι δεν είναι ο μόνος που φταίει για ο, τι έχει συμβεί, ρίχνοντας παράλληλα τα «πυρά» του στην Κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Ρ/Σ Metropolis:

«Εξαρτάται από τι θέλει ο κ. Λιόλος και ο κ. Φασούλας. Εμείς είμαστε έτοιμοι για εκλογές. Αυτό που προβλέπει και η απόφαση. Η αστυνομία δεν λέει όχι, έβγαλε μία ανακοίνωση που την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Η Δημοκρατία προβλέπει ότι οι γενικές συνελεύσεις γίνονται παρουσία όλων των μελών. Εκτός αν θέλουν να πετύχουν κάτι άλλο με την ηλεκτρονική διαδικασία. Πιστεύω ότι θα βγει κάτι και θα απαγορευτούν οι εκλογές. Καταλαβαίνω την αγωνία των συναδέλφων που είναι στα σωματεία».

Για τον Αυγενάκη και την Κυβέρνηση είπε: «Από την στιγμή που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις εκλογές, δεν θα γίνουν. Προσπαθούμε να τα φορτώσουμε όλα στον Αυγενάκη, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Η Κυβέρνηση αποφασίζει, όχι ένας Υπουργός μόνος του. Εν μέσω πανδημίας ζητούσαμε χαρτιά και δόθηκε παράταση ότι μπορούν τα σωματεία μέχρι 31 Αυγούστου. Σήμερα, που δεν είμαστε στην εποχή του στυλό, υπάρχουν στα σάιτ στοιχεία για να φανεί η δραστηριότητα της κάθε ομάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα, το θέμα είναι να ενεργήσουν πριν την κυβέρνηση…

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τις διεθνείς ομοσπονδίες «που τα ξέρουν όλα» αλλά προς το παρόν προσπαθούν να γιατροπορέψουν τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασπιρίνες
- Advertisement -