ΠΑΟΚ

Βαρδαλής: Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα στους αγωνιστικούς χώρους

Η ψηφοφορία της ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή με πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως υπέρ της ανάδειξης του ψήφισε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης ψήφισε… παύλα.

Από την πλευρά του, ο έφορος του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, δήλωσε στο acpaok.gr πως ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

«Από την αρχή έως το τέλος κατά την κρίση της πανδημίας μείναμε σταθεροί και αταλάντευτοι στην φιλοσοφία μας τα φετινά πρωταθλήματα να θεωρηθούν ως μη γενόμενα, αφενός μεν για να προστατεύσουμε την υγεία των αθλητών και αθλητριών όλης της Ελλάδος και αφετέρου γιατί είμαστε απολύτως αντίθετοι στον ορισμό πρωταθλητών. Όπως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του γυναικείου χάντμπολ, έτσι και εμείς δεν πανηγυρίζουμε το φετινό πρωτάθλημα. Κρατάμε τα πανηγύρια για την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα, τα οποία μέχρι το τελευταίο τους λεπτό παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους», υπογράμμισε στη δήλωση του.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top