Βασικός ο Μπάρκας μετά το «σουτ – τηλεφώνημα» του Φορτούνη;

Ο Thomas Shelby των PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει τον προβληματισμό του Σκίμπε για τον Μπάρκα, που τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί πολλά γκολ από «σουτ - τηλεφώνημα»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now. Good evening to mr Skibbe, to goalkeepers Barkas and Paschalakis. Who’s gonna play tonight against Hungary? Ποιος θα παίξει απόψε κάτω από τα δοκάρια στο ματς με την Ουγγαρία, bro;

Μαθαίνω ότι ο Σκίμπε έπεσε σε βαθύ προβληματισμό, ποιον από τους δυο θα χρησιμοποιήσει. Γιατί; Διότι παίζεται το κεφάλι του, αν δε νικήσει η εθνική. He’s under fire, bro.

Η πρώτη του σκέψη είναι να παίξει ο Μπάρκας, για να μην χαλάσει η συνοχή. Ο Μπάρκας, όμως, ανήκει στους Manolo Mavromatis’ heroes! Είναι ήρωας του Μανώλη Μαυρομάτη. Πώς; Με το… «σουτ – τηλεφώνημα». “Shoot calling”, would say, bro.

Στο ματς με την Ουγγαρία, ο Μπάρκας έφαγε γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, πάλι έξω από την περιοχή σούταρε ο Πορτογάλος κι ο Μπάρκας δεν συγκράτησε τη μπάλα κι έγινε το 0-1, bro.

Στο δεύτερο γκολ της Μπενφίκα, ο Μπάρκας παρατηρούσε τη μπάλα, alongside with Bakasetas, bro. Και στο τρίτο, πάλι από «σουτ – τηλεφώνημα» έξω από την περιοχή.

Στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο Φορτούνης made a phone call first to Barkas and then, killed him, bro. Πρώτα του τηλεφώνησε ο Φορτούνης και μετά σούταρε. Ό,τι σουτ γίνεται από μακριά, γράφει, bro.

Ο Σκίμπε, ωστόσο, δεν θέλει με το «καλημέρα» να βάλει βασικό τον Πασχαλάκη. Not because φοβάται ότι ο Πασχαλάκης θα του γράψει τίποτα ειρωνικό στο instagram, όπως τότε που δεν τον καλούσε.

Φοβάται ο Σκίμπε μη του πουν ότι ο Πασχαλάκης έκατσε τηλεκατευθυνόμενος κάτω από τα δοκάρια, bro. Γίνονται και τέτοια στην Ελλάδα, bro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -