ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βασιλακόπουλος: Γίναμε αμέσως φίλοι με τον Πιτίνο, δενόμαστε αθλητικά και μπασκετικά

Βασιλακόπουλος

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, παρουσίασε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου τον νέο προπονητή της Εθνικής, Ρικ Πιτίνο. Στη σύντομη τοποθέτηση του πριν πάρει τον λόγο ο Αμερικανός κόουτς, εξέφρασε τη χαρά του για την πρόσληψη του Πιτίνο στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Η τοποθέτηση του:

«Αγαπητοί συνεργάτες, φίλοι, γνωστοί, άλλωστε γνωριζόμαστε πολλές δεκαετίες. Είναι μια σπουδαία στιγμή στην μακρόχρονη παρουσία μου στα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και της Ευρώπης και παγκοσμίως. Για πολλά χρόνια διετέλεσα πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Είναι μια σπουδαία στιγμή η ευκαιρία που έχω, η χαρά που με γεμίζει να παρουσιάσω στο ελληνικό φίλαθλο κοινό τον μεγάλο προπονητή, έναν άνθρωπο που δεν έχει ανάγκη παρουσιάσεων και να πούμε εμείς τι τον χαρακτηρίζει.

Η προσφορά του και το τι έχει δείξει η παρουσία του στο μπάσκετ, όχι μόνο στο αμερικάνικο, αλλά στο παγκόσμιο, τον καλό φίλο πλέον, γνωρίστήκαμε γρήγορα και δέσαμε. Προέρχεται από τις Συρακούσες κι έχει δέσει από εκεί με το ελληνικό στοιχείο του και ιστορικά. Δενόμαστε και αθλητικά και μπασκετικά τώρα. Δεν ήρθατε εδώ για να ακούσετε εμένα, αλλά τον κύριο δίπλα μου, οπότε εγώ σταματάω και τον παραδίδω. Να είστε επιεικείς μόνο».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top