ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βασιλακόπουλος: Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης

Για την έναρξη της συνεργασίας της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο μίλησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, όπου, μετά τον Αμερικανό τεχνικό, και ο πρόεδρος της ΕΟΚ επανέλαβε ότι δεν τίθεται ζήτημα οικονομικών απολαβών.

«Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης», σχολίασε ο Βασιλακόπουλος ερωτηθείς για την οικονομική πλευρά της συμφωνίας, ενώ για τον λόγο που η συνάντηση διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα είπε: «Είχαμε ξεκινήσει μια προδιαδικασία. Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει, για να πάρετε κι εσείς καμιά φωτογραφία και καμιά δήλωση».

Για το τι τον έκανε να επιλέξει τον Πιτίνο, απάντησε: «Η προϋπηρεσία του στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνομα που έχει, είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ειδικά στο πανεπιστημιακό. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα. Δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης και ποιος ο Αντετοκούνμπο. Τα ξέρει όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό έχουμε τον Πιτίνο, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε».

Σε σχέση με τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την ΕΟΚ, τόσο από ανθρώπους του μπάσκετ όσο και από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επισήμανε: «Η ΕΟΚ κοιτάει πως θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις σε κανέναν. Δεν απαντάει, δουλεύει, εργάζεται η ΕΟΚ για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά αυτό κρίνεται».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top