Βατούτιν: Μειωμένο το μπάτζετ κατά 25-30%

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε σε Μέσο της Ρωσίας και τόνισε ότι το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μειωθεί κατά 25-30%, όπως έχει φανεί ήδη, καθώς έχουν καταλήξει στη Ρωσία μόλις δύο παίκτες με πολύ μεγάλα συμβόλαια.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε συνέντευξη στο «izestia» και αναφέρθηκε τόσο στο μπα΄τζετ της ομάδας του, όσο και στην υπόθεση του Τόρνικε Σενγκέλια και της Γεωργίας.

«Πήραμε δύο ακριβούς παίκτες, αλλά επίσης έφυγαν βαριά συμβόλαια, όπως αυτό του Χάινς, του Βοροντσέβιτς, του Κουφού και του Μπέικερ. Το συνολικό μισθολόγιο δεν αυξήθηκε και αυτό είναι σημαντικό, γιατί το μπάτζετ θα μειωθεί. Με βάση όσα έχουν συμβεί, περιμένουμε μείωση της τάξης του 25% με 30%»

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Τόκο Σενγκέλια και την χώρα του; «Δεν το πήρα στα σοβαρά στην αρχή. Έχω πολλούς φίλους στην Γεωργία και ένιωσα έκπληξη όταν είδα την Πρόεδρο της χώρας να μιλά αρνητικά για την επιλογή και την ελευθερία ενός επαγγελματία αθλητή να επιλέξει την ομάδα του. Όπως είπε ο ίδιος ο Σενγκέλια, είναι δύσκολο να εξηγήσεις το επίπεδο του πατριωτισμού του και της αγάπης του για την χώρα του. Εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε με πολιτικά ζητήματα, θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και να κερδίσουμε τίτλους. Προσωπικά, έχω μεγάλο σεβασμό για την Γεωργία και την ιστορία της. Η χώρα πρέπει να είναι περήφανη για έναν παίκτη σαν τον Σενγκέλια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -