ΠΑΟΚ

Βετεράνοι ΠΑΟΚ κατά Σάββα Θεοδωρίδη: Μαζί με τον ΠΑΟΚ, υποτιμά τον ίδιο του τον σύλλογο

Ο χαρακτηρισμός «ΠΑΟΚάκια» από τον Σάββα Θεοδωρίδη, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΠΑΟΚ, που απάντησε με επιστολή στις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου των Ερυθρολεύκων.

Η ανακοίνωση:

Έχοντας εξασφαλίσει λόγω της ιδιότητας του βετεράνου, αμέτρητες εμπειρίες, αντιλαμβανόμαστε πιο διαφορετικά από τον καθένα, την αντιπαλότητα που γεννά το ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Η διαδρομή και οι εμπειρίες μας, μας έκαναν σχεδόν να τις απομυθοποιήσουμε, γνωρίζοντας ότι πολλά λέγονται για να λέγονται και τα περισσότερα είναι απόρροια στιγμιαίου εκνευρισμού.

Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενα προσβλητικές αναφορές του επιτίμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββα Θεοδωρίδη, στον ΠΑΟΚ, ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα επίπεδα των εφήμερων διενέξεων, αφού υποτιμούν έναν ολόκληρο σύλλογο.

Προσβάλουν την ιστορία, τις ρίζες μας, το έμβλημά, τους ιδρυτές μας, τους χιλιάδες πρόσφυγες που μέσω του ΠΑΟΚ, κράτησαν ζωντανή τη θύμηση των χαμένων πατρίδων, όσους ανεξαιρέτως αποτελούν μικρό ή μεγάλο κομμάτι της πορείας του, από το 1926 μέχρι σήμερα.

Σε αυτούς συμπεριλαμβανόμαστε κι εμείς, που υπηρετήσαμε το σύλλογο και ματώσαμε για τη φανέλα του.

Ούτε το τελευταίο βάζει φρένο στον κ. Θεοδωρίδη, που ίσως λόγω ηλικίας λησμονεί πως επίσης φέρει τον τίτλο, του βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Με τους περισσότερους εξ΄ημών να έχουμε πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία της μεγαλύτερης παράδοσης στην ποδοσφαιρική ιστορία και κάποιους να έχουμε υπογράψει τις μεγαλύτερες εντός κι εκτός έδρας ήττες της ομάδας του, θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε με πιο «ποδοσφαιρικά» επιχειρήματα.

Θα τον βοηθούσε να καταλάβει πως κάθε προσβλητική αναφορά ειδικά στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει αυτόματα στον ίδιο και την ομάδα του.

Δε θα το κάνουμε, αφού υποχρεωτικά θα πέσουμε στο επίπεδο του κι έχουμε μάθει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Ακόμα κι εκείνους που δε μας σέβονται.

Ειδικά τον κ. Θεοδωρίδη, που με τα παραληρήματα του καταφέρνει να είναι ο πρώτος επίτιμος που υποτιμά την ίδια του την ομάδα.

Το Δ/Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top