ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: Η Εθνική πρέπει να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες και να διακριθεί

Για το 2019 που αφήνουμε πίσω μας, αλλά και αυτό που έρχεται μίλησε ο διεθνής πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, θέτοντας ως στόχο την είσοδο, αλλά και την διάκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αναλυτικά:

«Η χρονιά που φεύγει δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Ο αθλητισμός έτσι είναι όμως, με τα πάνω του και τα κάτω του. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε το μέλλον, καθώς έχουμε μία πολύ κρίσιμη σεζόν μπροστά μας.

Η Εθνική ομάδα πρέπει να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες και να διακριθεί εκεί. Θέλει πολύ δουλειά και συγκέντρωση και να αφήσουμε ό,τι πρόβλημα υπάρχει πίσω μας. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να επιτύχουμε. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς θα δωθεί ένα μόνο εισιτήριο, αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος, ενώ στο Προολυμπιακό, που δίνει 3 εισιτήρια, ίσως το άγχος να παίξει ρόλο. Εύχομαι το 2020 να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο του Ελληνικού Υγρού Στίβου, καθώς είναι το πιο σημαντικό, αλλά και για την Εθνική να βρίσκεται στο Τόκιο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι θα είμαστε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top