ΠΟΛΟ

Βλάχος: Κάναμε πολλά λάθη, δεχθήκαμε γκολ πάλι με τους ίδιους τρόπους

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τις αιτίες της ήττας της Εθνικής ομάδας των ανδρών από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία:

«Δεχθήκαμε γκολ πάλι με ίδιους τρόπους όπως στα τελευταία ματς με τους Ιταλούς. Γκολ στην κόντρα ενώ εμείς ήμασταν με παίκτη παραπάνω, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο και τρία σουτ έξω από τα 6-7 μέτρα. Παράλληλα είχαμε ξανά πολύ χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και δεν βρίσκαμε εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ιταλική άμυνα παρέμεινε σκληρή σε όλο το ματς και εμείς κάναμε πολλά λάθη».

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα για την εθνική ομάδα: «Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στην οκτάδα και είμαστε μέσα σε αυτόν. Ας κερδίσουμε τώρα τα δύο επόμενα ματς και θα δούμε ποιον αντίπαλο θα έχουμε στην επόμενη φάση. Το βασικό ζητούμενο για μας είναι να βελτιώσουμε στη συνέχεια το παιχνίδι μας και κυρίως τον τρόπο που κάνουμε επίθεση.Πρέπει να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Ο τερματοφύλακας της Ελληνικής ομάδας Μανώλης Ζερβεδάς, ο οποίος έκανε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές, δήλωσε: «Δεν θα σταθώ στη δική μου απόδοση αλλά στο αποτέλεσμα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Παρά την ήττα, δεν χάθηκε τίποτα στη διοργάνωση. Είχαμε ένα σημαντικό πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω το οποίο δυστυχώς συνεχίζεται από το καλοκαίρι και ελπίζω στη συνέχεια να βρούμε λύσεις για να φέρνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά ματς κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους και πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο.Μετά στο χιαστί παιχνίδι ήταν αναμενόμενο να έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top