ΑΕΚ

Volley League: Μηδενισμός της ΑΕΚ για χρέη προς τρίτους

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ το ΤΑΑ ΑΕΚ λόγω χρεών προς τρίτους, ενώ υπενθυμίζουμε πως η Ένωση γνωστοποίησε εδώ και καιρό την απόφαση της να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ συνεδρίασε δημόσια, την 13η Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), για να δικάσει την κατά το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν. 2725/1999 παράβαση του Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), το οποίο δεν παραστάθηκε, κατόπιν έκδοσης αφ’ ενός της υπ’ αριθμ. 16/2019 απόφασης του ΠΜΔΟ ΕΣΑΠ, με την οποία αναβλήθηκε, στις 1-07-2019, η έκδοση οριστικής απόφασης επί της υπό κρίση υπόθεσης και ορίστηκε νέα ημερομηνία συζήτησης αυτής η αναγραφόμενη στην αρχή της παρούσας και αφ’ ετέρου της υπ’ αριθμ. 18/2019, με την οποία απορρίφθηκε, στις 13-09-2019, το αίτημα αναβολής που υπέβαλε το ως άνω ΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2019-2020.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ)».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top