ΒΟΛΕΪ

Volley League: Πέρασε πρόταση του Παναθηναϊκού για F4 στο ΟΑΚΑ

Ηρακλής - Ολυμπιακός 2-3

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της Volley League για το μέλλον του πρωταθλήματος. Στις 4 ώρες που έχουν περάσει από την ώρα που ξεκίνησε, λευκός καπνός δεν έχει βγει.

Ο Φοίνικας όπως είχε διαμηνύσει και από την πρώτη τηλεδιάσκεψη αν δε συνεχιζόταν το πρωτάθλημα θα ψήφιζε πρωταθλητή Ολυμπιακό (θα άλλαζε δηλαδή την ψήφο από λευκό) γιατί οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξ’ αρχής υπέρ της επανέναρξης, όπως και οι Συριανοί.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν κατά στη συνέχιση και από εκεί και πέρα ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για οριστική διακοπή με ανάδειξη πρωταθλητή.

Εκεί πάλι οι ασπρόμαυροι και το τριφύλλι έριξαν αρνητικοί ψήφο (κάτι που ήταν γνωστό και από τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις), ωστόσο δεν ψήφισαν όλοι θετικά. Το «λευκό» της Ελπίδας Αμπελοκήπων έβαλε «φωτιά» στη σύσκεψη, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψε το 8-2 για να παρθεί η απόφαση.

Μάλιστα, ζήτησε από τον Ολυμπιακό αρχικά να παίξει στο Champions League προκειμένου να δώσει την ψήφο της και να χριστούν οι Ερυθρόλευκοι πρωταθλητές. Εκεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης δεσμεύτηκε να γίνει αυτό, όμως η Ελπίδα άλλαξε γνώμη και ψήφισε λευκό.

Εκεί ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μπόμης πρότεινε Final 4 στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών με Ολυμπιακό Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα. Πρόταση που τελικά πέρασε με 9-1 ψήφους αφού ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός.

Σημειώνεται εδώ πως ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά συμφωνούσε με τον Παναθηναϊκό στην οριστική διακοπή, αλλά τελικά οι Πράσινοι την… έφεραν στους ασπρόμαυρους.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top