ΒΟΛΕΪ

Volley League: Στο Ρέντη θα σηκώσει το 30ό ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ βολεϊ

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση βρέθηκε η άκρη για το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή Volley League. Οι ομάδες αποφάσισαν να διεξαχθεί Final 4 προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής στο τάραφλεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.gr, αποφασίστηκε οι ημιτελικοί της Volley League να διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα (πιθανώς στο ΟΑΚΑ) και θα προκριθεί στον τελικό η ομάδα που θα έχει δύο νίκες. Τα ζευγάρια είναι Ολυμπιακός – Φοίνικας (1-4) και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (2-3).

Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα διεκδικήσουν εκείνες τον τίτλο στις δύο νίκες στις έδρες των ομάδων. Αν για παράδειγμα έχουμε ζευγάρι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τότε ο τίτλος θα κριθεί στο Ρέντη, αφού ο Ολυμπιακός διατηρεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Τα ματς θα διεξαχθούν στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, άρα οι ομάδες ξεκινούν άμεσα προετοιμασία για να παρουσιαστούν έτοιμες. Οι Ερυθρόλευκοι ήδη φέρνουν πίσω τους τρεις ξένους (Χουσάι, Τερβαπόρτι και Φίνγκερ), ενώ για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν ερωτηματικά όσον αφορά στην έλευση κάποιων εξ’ αυτών, όπως του Μάρσαλ και του Αμπράο που βρίσκονται εκτός Ευρώπης και κανείς δε γνωρίζει πότε θα βρεθεί λύση για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top