ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: Χρειαζόταν η ανακοίνωση που βγάλαμε

Βουγιούκας

Για την χρησιμότητα της ανακοίνωσης που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Προμηθέα μίλησε ο Ίαν Βουγιούκας που τόνισε πως ήθελαν να δείξουν πως καταλαβαίνουν τον πόνο των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Άλμπα: «Είναι μια νεανική ομάδα, η οποία είναι πέντε χρόνια μαζί. Τρέχουν πολύ καλά τον αιφνιδιασμό, παίζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό και θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για την ανακοίνωση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου: «Η ανακοίνωση ήταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top