ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βραβεύτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Κώστας Καραπαπάς Μητροπολίτης

Αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς είναι διαρκώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνεται βοήθεια σε όσους ανθρώπους τον έχουν ανάγκη. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ βραβεύτηκε από τον Μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ.

Την πλακέτα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστούμε Σεβασμιότατε που ανοίγετε κάθε μέρα δρόμους πνευματικότητας και προσφοράς. Σε αυτούς τους δρόμους ταπεινά βαδίζει ο Ολυμπιακός με οδηγία του ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Στους δρόμους της προσφοράς στον συνάνθρωπο».

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι μια έννοια σύμφυτη με την πόλη του Πειραιά. Δεν νομίζω πως αυτό αποτελεί κάτι παράδοξο, αλλά μια πραγματικότητα, ουσιώδης, διαχρονική, μια σταθερή αξία ζωής. Ο Ολυμπιακός έχει ως μότο το «ευ αγωνίζεσθαι» και προσφέρει σε όλους μας αυτό το δυναμισμό και τη ρώμη της ευψυχίας των Ελλήνων. Διαπλάθει χαρακτήρες και αποτελεί για όλους εμάς τους Πειραιώτες μία πραγματικά ανεπανάληπτη σελίδα δόξας, τιμής, θάρρους και ομορφιάς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το έργο που προσφέρετε. Στη νεολαία μας, στο Ναό μας, στον αθλητικό κόσμο και βέβαια ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος δεν φείδεται χρημάτων και κόπου, για να προσφέρει από την καρδιά του και την ύπαρξή του όλο αυτό το μεγαλείο που εμείς βιώνουμε εδώ ως Πειραιώτες και βέβαια όλοι οι Έλληνες.

Η ομάδα αυτή είναι μια ομάδα που δεν αγωνίζεται για υλικά πράγματα και μόνο, αλλά πάνω απ’ όλα για την ευψυχία, τη γενναιότητα και το ήθος του λαού μας. Για αυτό το λόγο είμαστε περήφανοι που είμαστε Πειραιώτες και Ολυμπιακοί.

Τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε καλοκαίρι, 4.000 νέοι και νέες του Πειραιά βρίσκουν καταφύγιο στο κατασκηνωτικό έργο της Μητροπόλεώς μας. Ο τροφοδότης ο υλικός και πνευματικός, είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό τα λέει όλα!».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top