Ξανά στη Βραζιλία η διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Μετά την απόσυρση της Κολομβίας και της Αργεντινής αναφορικά με τη φιλοξενία του φετινού Κόπα Αμέρικα, η CONMEBOL αντέδρασε άμεσα και ανέθεσε στη για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη διοργάνωση στα χέρια της κατόχου του τροπαίου, Βραζιλίας.

Η κυβέρνηση της Αργεντινής ενημέρωση νωρίτερα το πρωί ότι δε δύναται η διεξαγωγή αγώνων στα γήπεδα της χώρας της, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και τα πολλά κρούσματα σε διάστημα 2 μηνών και ως εκ τούτου η μεγάλη γιορτή του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου θα μεταφερθεί για δεύτερη φορά, μετά το 2019, στα γήπεδα της Βραζιλίας, η έχει την τεχνογνωσία αλλά και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Το Copa America κανονικά είναι να ξεκινήσει σε 13 ημέρες από σήμερα, ωστόσο οι συνεχείς αλλαγές της έδρας ίσως επιφέρουν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην διάρκεια του.

Η ανακοίνωση της CONMEBOL:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -