ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξιφασκία: Κυπελλούχος η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου

κωνσταντακοπούλου

Με δυο αθλήτριες συμμετείχε το τμήμα Ξιφασκίας του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Νέων Γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου κατάφερε μετά από ένα αήττητο τουρνουά να κατακτήσει και τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος Νέων Γυναικών (κατηγορία ανώτερη της ηλικίας της).

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον όμιλό της με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και πλασαρίστηκε την πρώτη θέση του ταμπλό των knock out αγώνων. Έπειτα απέκλεισε διαδοχικά τις Λιβανού (ΑΣΠΙΔΑ) με 15-5. Χρηστέα (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-8 και έφτασε στον ημιτελικό όπου κέρδισε την Κεφαλά (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-7.

Στον τελικό κατέφερε να κάμψει την αντίσταση της Παπαθεοδώρου με 15-13 και να κατακτήσει το κύπελλο. Η Φαναριώτη Ελένη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με 2 νίκες 4 ήττες κατάφερε να περάσει τον όμιλο και να αποκλειστεί στην φάση των 32 από την Χρηστέα (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-6. Η Κωνσταντακοπούλου θα ταξιδέψει με τον προπονητή του συλλόγου μας Γιώργο Τσουρούτα για την Σόφια της Βουλγαρίας στις 15/11, με στόχο μια καλή εμφάνιση και την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top