Ζέρβας: Ήρθε η ώρα για τη Νέα Τούμπα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95.5», όπου με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν την Πέμπτη (17/6) στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όπου εγκρίθηκε το ρυμοτομικό μέρος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα, σχολίασε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5»:

Για τις προκλητικές ενέργειες των Σκοπίων, ανέφερε: 

«Η συμφωνία των Πρεσπών έλυσε θέματα, αλλά δημιούργησε και άλλα. Φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να δημιουργηθούν θέματα και χαίρομαι με τις παρεμβάσεις της πολιτείας. Πρέπει να υπάρξουν οι κινήσεις για να μην γίνει διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το επιχειρούν μέσα από ένα τηλεοπτικό προϊόν που απηχεί σε μεγάλο κοινό».

Για τη Νέα Τούμπα, υπογράμμισε:

«Έχω μία ιστορία με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο πατέρας μου ήταν μελετητής στην κατασκευή του γηπέδου της Τούμπας. Χαίρομαι που τώρα είμαι και εγώ κομμάτι της ιστορίας. Αν τότε ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε στην Τούμπα, μπορεί να μην είχε το ίδιο μέγεθος. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται και από τα γήπεδα. Συζητήσαμε και για μία αναβάθμιση της περιοχής, είναι ένας χώρος που δεν έχει τίποτα σε εκείνο το σημείο, θα αναβαθμιστεί και άλλο και θα έχει ζωή. Η Τούμπα έκλεισε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να γίνει η Τούμπα».

Για το χρονοδιάγραμμα του γηπέδου:

 «Είχα πει ότι τον Ιούνιο θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και έγινε. Αφότου δούμε τα σχέδια, το 2022 πιστεύω ότι θα έχουν μπει οι μπουλντόζες για να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -